Ons profiel

De Jong Ars Juris is gespecialiseerd in fiscaal (proces)recht en heeft de nodige ervaring in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, echtscheidingsrecht en bestuursrecht. Wij hebben eveneens een achtergrond in de financieel-administratieve dienstverlening, het cijfermatige is voor ons dus geen probleem. Met deze kennis van zaken adviseren en begeleiden wij onze cliënten bij hun juridische en fiscale zaken en staan wij hen bij in eventuele conflicten en rechtsgeschillen.

Vaak worden de meest bevredigende oplossingen van conflicten bereikt in overleg. De zogenaamde win-win situatie. De daarvoor benodigde creatieve denkkracht hebben wij vanuit verschillende invalshoeken. Maar wij staan ook klaar als het niet lukt om tot een oplossing te komen en het aankomt op een (gerechtelijke) procedure.

Onze cliënten zijn veelal ondernemers die hun zakelijke en privé belangen bij ons hebben ondergebracht, maar ook particulieren voelen zich bij ons thuis. Onze efficiënte no-nonsense aanpak en ons oog voor de persoon van de cliënt spreken aan. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dan ook de duurzame relatie die wij met onze cliënten hebben en onderhouden.

Tot onze relatiekring behoort verder een aantal dienstverleners dat ten behoeve van hun cliëntenkring gebruik maakt van onze deskundigheid.